mandag 8. november 2010

En effektiv dag ..

(Et litt forsinket søndagsinnlegg):
Det er ikke akkurat så enkelt å sove bort dagen lenger - og godt er det!!
Allerede klokken ni var det igang. Vi hadde ikke rundstykker til frokost, men ingredienser til å lage. Så Espen ordnet en deig før han og Nora gikk ut på tur i snøen. Jeg ble igjen hjemmet og startet det store ryddeprosjektet før kveldens event, "Perfect Home party".

 Smakte like fantastisk som de ser ut

Klar for tur, mens mor rydder hus

Ser på det som en fantastisk anledning til å shine huset, det å ha party selv. Så jeg hadde full timeliste hele dagen! Rydde vaske, rydde vaske, rydde, vaske OG bake Gjertrud sin sjokoladekake. (Litt prestasjonsangst siden ALLE elsker den kaken, men innrømmer å ha bakt den tidligere i uken. Måtte jo teste om jeg fikk det til - og så hadde jeg veldig lyst på kake ;)

Sovnet på bestilling, og sov til og med lenge idag <3

Middag ble også en utfordring idag, en liten stund ihvertfall. Meny hadde ikke noe fristende på søndagsbutikken, så what to do??
Svigermor og Dag Einar kom med hjortekjøttdeig igår (litt av Dag Einars fangst iløpet av jaktsesongen). Så igjen trådde Espen til på kjøkkenet og stelte i stand hjortekaker. Mmmm..

Kokken selv

Ferdig resultat - alle var meget fornøyd!!
Ser ihvertfall god ut :-)

Da var alt klar for en flott kveld med godt selskap. Så får det vise seg å se om det blir noe "Perfect Home" av vårt hjem også :-)

Ha en flott dag alle sammen!!

Veronica

2 kommentarer:

  1. Kaken var strålende, både på smak og utseendemessig :-) Du er flink!!! Takk for en nok koselig dag i lag ! Klem

    SvarSlett
  2. Så godt å høre at den smakte!! Den er virkelig helt, helt unik på smak!!
    Var veldig koselig kveld, en fin gjeng :)

    SvarSlett