fredag 5. november 2010

"Every connection is a new opportunity"


Pitney Bowes´ visjon - og uten tvil er det mye sant i den setningen!
Meg og de andre jentene i Bergen Interiør (Anja kunne dessverre ikke være med oss) ble igår invitert med til åpning av Pitney Bowes´ nye lokaler, av NKF. De holder til 50m bortenfor vårt kontr, så her satser vi på å komme flere ganger.

Sammen med 70 andre inviterte innenfor arkitekt/interiørbransjen, var det tilrettelagt for en perfekt aften! Rød løper, champagne, god mat (tapas) og god musikk!

Tina og Tone Linda, i ferd med å spise seg høy på dadler. Mmmm..

Vi ble godt tatt i mot av Tone Lindas herlige venn, Espen, som jobber i Pitney Bowes. Han viste oss rundt i lokalene og tilbragte mye av kvelden sammen med oss. Veldig koselig!
Vokalist og låtskriver i The Owens, Ove, hadde en fantastisk minikosert for forsamlingen. Tror det er en av de vakreste stemmene jeg har hørt - og musikken var helt utrolig!!

Ove i "The Owens"

Vi ble sittende å prate masse med David (hovedlærer på interiør, NKF) iløpet av kvelden. Er utrolig kjekt å treffe på "gamle kjente". Spesielt i en samling hvor så og si alle ansikt er ukjente.
Synes alltid det har vært kjekt å prate med David. Han er motiverende og positiv - og han har troen på oss!! Håper og tror det ikke er lenge til vi ser han igjen!
Var første kveld på "vift" etter at Nora kom til verden. Var utrolig vellykket og jeg syns det var litt vemodig å ta tidlig kveld - her kunne jeg holdt ut lenge!! Men sånn er det med ny sjef i hus :-)
Satser på at Tina og Tone Linda fortsatte minglingen og kommer med en laaaaaang kontaktliste til uken!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar