onsdag 3. november 2010

I P5 studio med Bergen Interiør ..På mandag ble jeg oppringt av Sigrid fra P5! Ble ganske satt ut når hun sa de ønsket oss i studio, for å snakke om Bergen Interiør, med hovedfokus på ungkarer!
Helt utrolig - først Byavisen, deretter radio og P5! Må si jeg har vært ganske elektrisk siden telefonsamtalen, og idag var den store dagen for besøket!

P5 holder til i Kløverhuset i 3.etg. Ikke vanskelig å la være å legge merke til ettersom at de har en gigantisk, rød radio ved inngangen!
Vi ble godt tatt i mot av "barnevakten" (var så snill og passet Nora, mens vi var i studio), som tilbød oss kaffe og sofa mens vi ventet på Stian (ungkaren vi skulle være så heldig å få se leiligheten til, også kjent fra Absence og Blipp). Det er et lyst og trivelig kontorlokale de holder til i, og med det gode miljøet de hadde der også, så det virkelig ut som en fantastisk arbeidsplass!
Vi begynte med intervju i studio. Litt av bakgrunnen til Bergen Interiør ble snakket om, før det ble fokus på det humoristiske. Syns det var utrolig morsomt å få være med på dette - og tror kanskje innslaget vil fortelle folket der ute at vi er noen kjekke jenter å omgås med :)
Minuttene gikk i studio og veien bar videre til Stians leilighet like etter. Dette skulle virkelig vise seg å være ungkarsleilighet nr 1. Jøye meg, han skulle virkelig ansatt en av oss. He he!!
Det var et lite, overfylt, illeluktende og ikke minst en rotete 25kvm leilighet han hadde. Kjøkkene og badet strålte at det ble brukt av to gutter, og kjøleskapet like så. Fantastisk morsomt!!
Jeg vet ikke om ungkaren koste seg like mye som oss!

 Gjengen vi var i studio med - ungkaren til venstre vell og merke ;)

Etter artikkelen i Byavisen (http://byavisen.net/2010/10/livsstil/interi%C3%B8r-livsstil/hjelper-single-menn-med-a-innrede) mottok vi flere henvendelser, så det blir spennende og se utfallet på dette innslaget! All pr er ihvertfall GOD pr - og vi er kjempefornøyde hele gjengen!!

 Dobbelside faktisk :)

(Innslaget kommer på radioen mellom 08:30-09:00 torsdag 04.11. eller fredag 05.11. - så det er bare å spisse ørene og velge riktig radiokanal de to neste dagene;)

En kjempespennende og ikke minst motiverende dag!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar