mandag 1. november 2010

Mandag, mandag, mandag..

Mandag i mammapermisjon er ikke akkurat den samme som i jobb. Våkne opp av ei lita tulle som vrir seg etter kos og oppmerksomhet, og smiler med hele kroppen når jeg sier "god morgen". Uken kan faktisk ikke starte bedre!!
Jeg har vært fast bestemt på å ta en dag om gangen når jeg går hjemme - og det er jeg enda.
Idag endte vi på Sartor med Gjertrud, Elise og herlige Laila (mammaen til Gjertrud). Det er vell og merke 1. november idag, altså litt lov å begynne og tenke på julen. Jeg ble ihvertfall introdusert for en supersøt nissekjole og nissetøfler da vi møttes på Sparkjøp. "Må ha det, bare må ha det" - er det ikke det de sier!! Endte selvfølgelig opp med det, hvor Laila insisterte på å spandere på Nora tøflene :)


 Tror vi får verdens fineste nissejente i hus i år!!


Med eksemplariske barn gikk timene på Sartor og nok en dag nærmer seg over. Nora la seg uten en eneste protest idag. Var helt utslitt stakkars! Fikk i henne masse, masse grøt idag, så satser på at hun vil sove leeeeenge!!
Kan ikke skryte på meg så mye aktivitet på kvelden, så nok en rolig kveld idag. Lukten av pannekaker med bacon har inntatt neseborene. Mmmmm.. Er ganske bortkjemt med en samboer som stort sett står for all matlaging her i huset - fantastisk!! Så litt mat i magen nå, så tenker jeg det er på tide å takke for seg i dag!!

Ha en fin kveld videre til de som holder ut lenger enn meg iløpet av dagen :)

2 kommentarer:

  1. Så koselig at du har fått deg blogg :-) Den må jeg følge med på vettu!! Vi får de søsteste nissepikene EVER <3 Klem klem

    SvarSlett
  2. Er rett og slett blitt så inspirert av deg at det begynte å klø litt i fingrene ;)
    Har begynt å skjønne at det er lett for å bli hekta på blogging - veldig kjekt!!

    Og ja, de søteste nissepikene finnes i Kleppestø og på Haugland i julen!! :-)

    SvarSlett