torsdag 11. november 2010

Torsdag - igjen ..

Ukene går virkelig altfor fort! Noen uker føler jeg nesten ikke at det er dager mellom mandag og torsdag - høres kanskje rart ut, men det er faktisk tilfelle!
Det beste med torsdager er selvfølgelig at det er fredag i morgen - enkelt og greit!! :-)

Meg og Nora hadde koselig besøk av Anneli idag. Det har blitt en fin tradisjon etter at hun begynt å jobbe på Haraldsplass som sykepleier. En av de gode tingene med turnus må være lange formiddager - vi liker det ihvertfall veldig godt!!

Er en stund siden forrige lunsj nå, så dette gjorde virkelig godt for sjelen! En herligere jente enn dette skal du lete lenge etter! Alltid like sprudlende og blid!

Nora og "tante" Anneli

Jeg har litt lyst å fortelle en historie som gir en liten pekepinn om hvor fantastisk personlighet denne jenten har og hvor utrolig godt hun passer som sykepleier:

Anneli var i praksis i Ålesund og jobbet på et sykehjem der. Det er mye snakk om de eldre og eldreomsorgen - at de ikke har det noe særlig bra og blir nedprioritert i dagens samfunn. 
For å si det sånn tror jeg ikke de som har hatt med Anneli å gjøre, klager like mye :-)
Selvom hverdagen er travel og en gjerne ikke har så god tid til pasientene sine, tar Anneli seg tid. I dette tilfelle var det en eldre mann hun hadde ansvaret for. Mannen fortalte om sine yngre dager, blant annet om hvor glad han var i å danse. Dette tok selvfølgelig Anneli med seg, og neste gang hun kommer inn til mannen setter hun på musikk. "Hva gjør du?", spør den gamle mannen. "Nå skal vi danse", svarer Anneli.

FANTASTISK!! Det har begynt å bli noen år siden, men jeg tror aldri jeg kommer til å glemme denne historien. Jeg tviler ikke et sekund på at denne mannen fikk noen ekstra år på seg etter denne hendelsen og at det ikke finnes mange i dette yrket som hadde gjort det samme!

Måtte bare ta med denne - hilsen fra Anneli

Gleder meg til neste seinvakt og lunsj - de er gull verdt!!

Veronica

2 kommentarer:

  1. Åååå for en skjønn historie! Tenk så glad den gamle mannen ble :-) Flinke Anneli, måtte flere sykepleiere bli som deg!!

    SvarSlett
  2. Hel enig med deg, Gjertrud!! :-)

    SvarSlett