torsdag 2. desember 2010

Et skritt nærmere ..

Sov til halv 10 idag - Fantastisk deilig!! Er noen dager siden jeg har følt meg så frisk og opplagt.
Planen var igjen å vaske huset, men når vi sover så lenge blir jeg ikke fullt så effektiv. Alt annet blir mye kjekkere - til og med besøke Kleppestø senter. Ja, da begynner du å gå tom for unnskyldninger ;-)

Sånn ser vi ut når vi sover for lenge ;-) Syns bildet var helt herlig - sjekk sveisen!!

 Prinsessen min og meg

Fikk unnagjort passbildet til Nora - endelig! Fotografen var helt imponert da første bilde ble perfekt. Tror hun var forberedt på at dette kunne ta litt tid, men ikke med min lille engel, nei.
Mens vi likevel var i fotobutikk, fikk jeg fremkalt bilder til rammen jeg var så heldig å få etter Perfect Home partyet jeg hadde. Syns det ble kjempebra!

Ferdig resultat

Kaffemaskinen på Baker Brun er igjen oppe og går, så idag unnet jeg meg en deilig Mocca. Angrer ikke et sekund, og kunne drukket en i morgen også, men skal heller la være!
Traff Nathalie litt, og det var veldig koselig. Hun er som alltid full i liv og humør. Tror Nora elsker "voldsomheten" - mye tilsier ihvertfall det med smilene hun gir henne!

Julekortene våre kom idag og jeg har fått satt navn på alle. Ganske effektiv må jeg si og jeg liker det!
Hadde helt glemt at jeg hadde laget dem, så Espen satt faktisk igårkveld og stresset med å lage julekort. Heldigvis hang maskinen seg opp og vi fikk ikke bestilt. Ganske flaks, ellers hadde vi sittet med ganske mange julekort! Er det lov å skylde på ammetåke fremdeles??
Julekortene jeg visstnok hadde laget var ihvertfall kjempefine!

Var den store pakke-i-post-dagen idag! Vi fikk forskudd på julegave til Nora av svigermor. Verdens fineste ulldress med alt av tilbehør - votter, lue og "sko". Hun hadde konkludert seg frem til at Nora ikke visste at hun fikk de nå eller til jul, og når det likevel er ISKALDT ute om dagen er det veldig kjekt å få tatt det i bruk!
Nora tok seg selvfølgelig veldig bra ut i sitt nye ytterplagg - litt stor lue, ellers perfekt!!! TUSEN TAKK, Kino og Dag Einar!!!

 Trøtt og klar for tur - i godt selskap med katten

Med god hjelp av Espen fikk jeg endelig ryddet og vasket litt! Et skritt nærmere - og det gjør ekstra godt før helgen! Han stelte også istand deilig, hjemmelaget fiskegrateng til  middag. Smakte helt herlig!! Vi har det godt, vi :-)

Nå skal jeg lage pepperkakedeig til i den store bakedagen i morgen!! Har gledet meg hele uken til dette, så den bør bli bra!!

Ha en super kveld videre!!

Veronica

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar