fredag 10. desember 2010

Fredag, helg og godt selskap..

Idag var det endelig tid for å komme seg ut av huset å være litt sosial igjen!! Herlig!!
Har sett frem til fredag hele uken - ikke bare på grunn av at det er helg, men fordi meg og Nora skulle treffe Theresa og lille prinsessen hennes!

Espen kom med bilen i 10-tiden og vi skulle treffes på Baker Brun i 13-tiden - det vil si, jeg hadde noen timer til overs. Ingenting var bedre enn å bruke den tiden på en liten snarvisitt til Gjertrud og Elise. Vi har ikke sett de på hele ti dager, så savnet var stort og besøket var som alltid kjempekoselig. Deilig kaffé, underholdende barn, god samtale og bare kos - som vanlig!! Vi håper og tror det ikke er lenge til neste gang!

Theresa fikk sin lille Amelia 21.oktober - noe som da tilsier at denne lille prinsessen fremdeles er VELDIG liten!! (Ihvertfall i forhold til Nora, som er blitt så stor).
Helledussen så nydelig!! Og så våken - er helt uvirkelig å tenke på at Nora har vært så liten, og enda mindre. Tiden går så fort, og det er skremmende hvor fort en glemmer - det er bare å nyte hvert sekund, det er helt sikkert!!

 Så herlig!!

Var heldig å få knipe litt - koooooos

Mens jeg fikk holde Amelia, underholdt Theresa min lille, trøtte prinsesse. Noe hun absolutt ikke hadde noe imot. Herjing slår alltid bra ann hos denne jenten!!

Veldig fornøyd med underholdningen..

 Flørter som bare det!!

I ettermiddag kom faren til Espen og Trude en tur utom. De hadde med seg julegaven til Nora som de hadde bestemt seg for å gi på forskudd. Det hadde ihvertfall ikke hun noe imot. Hun glemte helt hvor trøtt og sutrete hun var, og var plutselig helt i hundre!! Det var ikke vanskelig å forstå at julegaven falt i smak. Denne får både mor, far og Nora kjempenytte av - tusen, tusen takk!!

"Se så fin stol jeg har fått"!!!

 Strålende fornøyd med å få sitte i same høyde som oss ved bordet!!

Har vært en kjempekoselig og innholdsrik dag! Er alltid kjekt å komme seg ut når en har vært mye innendørs. 

Nora sover som en stein og på TV gjøres det klart for gruppefinale mellom Norge og Ungarn. 
Mens Espen er å tester årets juleøl, venter jeg besøk av Theresa. Hvorfor ikke fortsette det koselige selskapet :-)

God helg alle sammen!!

Veronica

2 kommentarer:

  1. Ser ut som det er lett å glede denne jenten - ho smiler jo hele tiden! Flott presang og ser ut som den falt i smak! No e det heldigvis ikke lenge til vi får hilse på henne igjen - savnet er stort!

    SvarSlett
  2. Nei det skal ikke så mye til :)
    Hun er så smilende og blid at jeg har ikke helt ord!! Vi gleder oss til besøk :)

    SvarSlett