fredag 3. desember 2010

"Lille-bursdag" og perfekt start på helgen..

6 måneder er gått siden Nora så dagslys for første gang - tiden flyr!!!!
Det er veldig greit å blogge om hva vi fordriver dagene med, for av og til lurer jeg virkelig på hvor dagene blir av - og da er det kjekt å kunne se tilbake på!

Idag har julestemningen vært på topp med herlig julemusikk, julebakst og godt selskap.
Anneli stilte med kjevle og kakeformer, klar til innsats! Flink som jeg er hadde jeg laget dobbeldeig av både pepperkaker og kakemenn, så vi hadde nok å jobbe med for å si det mildt.
Gode oppskrifter på begge kakene finner du på tine.no 

 Kakemenn-deigen så ikke helt lovende ut til å begynne med..

.. men kom seg veldig til utkjevling - Anneli var ihvertfall fornøyd ;-)

Vi fikk veldig mange flotte kaker ut av innsatsen - selvom om store deler av deigen tok snarveien ned i magen, før steking!! Det hører med under julebaksten ;-)
Er lett å glemme seg bort under den korte steketiden på 5-10 minutter. Spesielt når det blir mye snakk underveis, men vi slapp unna med et par godt stekte - ellers perfekt!!

Kakeboksene mine fylt opp med ferdig resultat - de ble vellykket!

Jubilanten koste seg med besøk og satt som vanlig veldig stor pris på oppmerksomheten hun fikk. Det var ikke snakk om å sove under besøket - for mye som skjer og for mye å gå glipp av!

Ikke godt å si hvem som koser seg mest!! Strålende fornøyd begge to ihvertfall :-)

Er ingen tvil om at dette var en perfekt start på helgen. Fra og med i år er dette blitt en fast tradisjon. Det ble vi enige om idag. 
Må si jeg gleder meg til Nora blir så stor at hun kan ta del i alle juleforberedelser. Blir ekstra stas med både pynting, baking og alt annet da! Får tilbakeblikk til min egen barndom av å tenke på alt jeg ønsker å ta henne med på - bare kos og glede!!

Alltid stas når far i hus kommer hjem fra jobb, og spesielt når det er fredag og helg! Er herlig å se hvor Nora stråler når hun ser pappaen sin. Det er uten tvil et av dagens høydepunkt og jeg smelter hver gang.

Kan ikke annet enn å smile med!!

 6 måneder, god, smilende og blid <3

Kvelden avsluttes som vanlig med hjemmelaget pizza og mye TV-kos. 
Har nok en rolig og avslappende helg i vente og det er deilig!! 

Ønsker alle en riktig god helg!

Veronica

2 kommentarer:

  1. Så kjekt å lese - ser ut som alle koser seg skikkelig - setter stor pris på denne bloggen, da har jeg mulighet for å ta del i hverdagen til min lille solstråle..god klem fra farmor (og Dag Einar)

    SvarSlett
  2. Så kjekt å høre at du har så stor glede av bloggen :-) Det gleder meg å høre og gir ekstra motivasjon til å fortsette med det!!
    Er klart det er kjekt å følge med lille gullet, når en er litt på avstand - føles med en gang litt nærmere, og det er meningen :-)
    God klem igjen!!

    SvarSlett