lørdag 1. januar 2011

Happy new year ..

Da har vi nådd 1. januar og starten på et nytt år er igang!!
For første gang i hitorien befinner jeg meg utenlands i juletider. Jeg var litt skeptisk til det i begynnelsen, men nå må jeg innrømme at det er ganske så herlig å ligge på stranden, horisontalt i en solseng og bare nyte livet!

Jeg var smånervøs for hvordan det skulle gå med flyreise og opphold med Nora. Mange tanker gikk igjennom hodet mitt om hva som kunne skje og hvordan det kunne bli - det er virkelig en engel vi har med oss på tur! Dager uten dobbelt lag med ull og ytterklær utenpå der igjen nytes virkelig! Hun storkoser seg og smiler dagen lang!

Første møte med bassenget!

Strålende fornøyd!

Julestemningen forsvant da vi gikk inn dørene på Flesland, og ikke hadde jeg følelsen av at et nytt år var på vei igår kveld da vi stod og ventet på raketter på Anfi del mar.
Dan Fredrik hadde skrytt ekstremt av fyrverkeriet i dette området, så forventningene var ganske skyhøye kan man si - for å si det mildt er det det sykeste fyrverkeriet jeg noen gang har sett!!
Da klokken slo tolv var det igang og de holdt det gående i 15-20 minutter. Skulle likt å visst hvor mange tusen kroner som ble skutt opp der igår - det var ikke få!!

Ikke lett å få opplevelsen frem på bilder, men en feeling får dere

Dagene tilbringes stortsett på stranden. Vi har hatt mye fint vær, men regnet har også glimtet til - forfriskende!! Kan ikke klage på det når vi hører om snøstorm, speilglatte veier og alt som hører med der hjemme!

Klokken tikker og går.. Jeg sier bare - fortsettelse følger (i morgen)!!!
Sjekk ut Gjertrud og Anne Berit sine blogger for flere bilder og opplevelser :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar