onsdag 19. januar 2011

Neste steg - eget rom..

Nora har blitt 7 og en halv måned nå. Allerede fra andre måned begynte hun og sove hele natten, men plutselig sa det stopp - og der er vi enda!!

 Trøtt og god, men ikke hele natten!

Etter noen hektiske netter har vi blitt enige om å gjøre rommet hennes ferdig og la henne sove i fred og ro der - forhåpentligvis!!
I følge helsesøster er nok det det beste, men jeg kjenner det er et STORT steg. Er lille gullet virkelig blitt så stor at hun er klar for eget rom??? - Jeg tror svaret er ja!!Jeg begynte relativt tidlig på rommet. Planen var å få det ferdig før Nora kom til verden, men hun hadde så dårlig tid at det gikk ikke.  Så siden har det egentlig blitt brukt som bod og vi har absolutt ikke hastet med å ordne det til..
I ettermiddag har Espen, selv med lite søvn, tatt et skippertak og ryddet hele rommet. Et strøk med maling tok han også, så idag skal jeg jaggu ikke klage - GODT JOBBET!!! (Jeg tror det er en som er litt mer klar enn meg for dette neste steget;-)

Er på utkikk etter de(n) perfekte wallstickers til rommet hennes! Finnes utrolig mange kjekke internettsider med masse kjekt, så håper og tror det ikke skal bli noe problem!

 Et utrolig skjønt måletre fra kidsparadise


 Sommerfugler er jo en sikker vinner - hentet fra The wall-company

(Jeg skal komme med bilder iløpet av helgen, når rommet er kommet mer i orden!)

For å toppe effektiviteten sin helt, holder min kjære på med deilig kvelds til oss mens jeg henter inspirasjon og koser meg med "Tid for hjem" - jeg er litt bortkjemt!!!

Ha en fin kveld alle sammen!

Veronica

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar