fredag 18. februar 2011

Happy Happy!!

Det er fredag igjen - og det er DEILIG!!! Endelig skal pappaen i huset være med oss hele dagen! Det er virkelig noe å se frem til hver uke, spesielt når det har vært en travel og hektisk uke som denne har vært!!

Igår kom Espen hjem med en "liten" overraskelse til meg!!!!! Han hadde jammen meg ordnet meg en Iphone 3gS - gjett om jeg ble målløs og vanvittig glad!! Jeg har ikke gjort mer enn jeg ellers gjør her hjemme med både Nora og hus. Ikke har jeg bursdag og ikke er det jul. Morsdagsgave fikk jeg, så hva som gjør meg til den heldige "vinner" av detter forstår jeg ikke!!
Tusen tusen takk, kjæresten min - du er verdens beste!!

Er superfornøyd med den!!!

Når jeg tenker meg om, pleier fredager å være en ordentlig "farte-dag" hos oss! En tur på senteret, en tur på Café eller en tur på besøk er stortsett det dagen inneholder. Men ikke idag!! Idag har nemlig meg og Nora bare kost oss vi to - som vi gjør hver dag da, men skikkelig kvalitetstid!
Dagen starter som vanlig med masse kos og fant før vi står opp! Nora er en solstråle uten like - og det spesielt på morgenkvisten!!
Det er fast rutine at vi tar turen opp i loftstuen om morgenen. Det før eller etter grøt. Rulle, leke, krype, synge, danse og klappe - bare kos rett og slett!!

Klar for frokost!

Værmeldingene er kjempebra for helgen og det inkluderer dagen idag! Tur ble en selvfølge - spesielt etter å ha avkreftet at snøen ikke er gale å trille på. Meg, Gjertrud og de små var på en herlig trilletur på onsdag hvor jeg fikk testet dette! Heldigvis ikke en hindring for pinglen meg heller!! Må innrømme å være livredd for å falle med vognen!

 
  Sove litt....   Smile masse....

Og selvfølgelig besøke pappa på jobb!!

Vi hadde oss en kjempefin trilletur på nesten 2 timer! Det er en fantastisk start på helgen! Regner med at med det været som er meldt, at vi får med oss pappaen på en tur også iløpet av helgen!!

God helg alle sammen!!

Veronica

5 kommentarer:

 1. God helg til alle tre...så fine bilder av Nora...som eg har sagt utallige ganger - den fineste jenten i hele verden! God klem fra farmor og Dag Einar

  SvarSlett
 2. Takk i lige så!! Hun er ganske fotogen av seg, ja, og jeg vet veldig godt hvor fin hun er :-)

  SvarSlett
 3. blir så utrolig glad når eg ser bilde av hon...da har eg en god dag...

  SvarSlett
 4. Tusen takk for det, Julie! Er SUPERfornøyd!! :-)

  SvarSlett