onsdag 23. februar 2011

Langt inni skogen..

Her er hotellet for de store friluftsmenneskene her i verden!
Et hotell i egen klasse som kan tilby profosjonelle verter som tar deg med på tur, lager mat for deg og formidler forskjellig kunnskap om natur, kultur, geologi og historien om området rundt.

Juvet Landskapshotell finner du på nasjonal turistveg som bukter seg mellom Geiranger og Trollstigen. Det er plassert midt i skogen og det er ikke akkurat internett- og tvtilgang her kan en si ;-)

Rommene består av to sider med glass - her trenger du ikke be om rom med utsikt for å si det sånn!!! Du er garantert en tett-på-naturen-opplevelse...

 Ett av syv hotellrom

 Sjekk den utsikten!!

Juvet er det første landskapshotellet i verden og vant Reiselivsprisen 2010. Det har opparbeidet seg masse internasjonal omtale de siste årene, og topper  på lister over verdens største hotellattraksjoner!

Til å innrede de 7 kubeværelsene har grunneier, Knut Slinning, hentet inn karene bak Norway Says. Noen av de mest internasjonale, anerkjente møbeldesignere vi har her i landet.
Med seg på laget har han også arkitektkontoret Jensen og Skodvin, som står for mye av æren.

Ikke nok med naturopplevelsene, så kan hotellet by på en herlig spa-avdeling. Her har de virkelig sluppet å lage til spa-følelsen - den er jo allerede der spør du meg!!

 Fristende..

 Sauna - litt bedre omgivelser enn hva vi er vant til?

 Inne på rommet - litt skummelt også da...

Herligheten koster jo selvfølgelig deretter. Et dobbeltrom med frokost koster fra 3500 kroner. Jeg tror det er verdt det - en er garantert en opplevelse for livet!! Ser helt fantastsik ut!! Eller hva syns du??

Sjekk ut flere bilder av skjønnheten her!

Veronica

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar