onsdag 2. februar 2011

Ooooh Happy Day!!

Må si jeg blir utrolig inspirert av Jan Thomas program "Happy Day". Han er virkelig dyktig i jobben sin, og jeg syns han får et hvert ansikt til å skinne - lurer på hva han hadde gjort med meg om jeg hadde oppsøkt han???


Han får det til å se veldig lett ut både med make-up og bekledning. I følge programmet får han den flotteste sminken, lagt på under 10 min. Høres jo ut som en drøm det, men..... Personlig bruker jeg MINIMALT med tid på sminken. Generelt minimalt med sminke. Det er nok av det andre som tar tid om morgenen! Det blir stortsett bare litt mascara - og jeg har vært fornøyd med det så langt. Syns ikke det skal være så mye sminke at en ikke er gjenkjennelig uten!!! ;-)


Når det gjelder klesvalget mitt vil jeg si det er lite gjennomtenkt! For tiden har jeg et overfylt, rotete og kjedelig klesskap. Jeg tar det første og beste jeg finner, og tenker ikke særlig mer på det. Det var den tiden igjen da....

 *Drømme, drømme*

Jeg er jo selvfølgelig opptatt av hvordan jeg ser ut - som de fleste andre, men der stopper det hos meg tror jeg. Bruker ikke mange krefter på det i hverdagen kan man si!

Drømmer om nytt klesskap - selve skapet og ikke MINST innholdet!!!
Det er stortsett Nora og barneavdelingen som får min oppmerksomhet i klesbutikker. Syns det er veldig stas, også får du jo stortsett mye mer for pengene til de små (kommer selvfølgelig ann på butikk og merke, men ja...) Men det blir jo noe nytt til mor av og til også. Hadde tilgode lapp på B-young og endte opp med denne kjolen. Klarte rett og slett ikke gå forbi!!!!

 Sant den var fin?? Og bare 399,-!!

Ellers er jeg ikke noe merkebevisst og kjøper klærne mine stortsett på Cubus, Vero Moda og Only. Syns de har masse fint til en grei sum - kjenner shoppinglysten inntar kroppen her!!!

Er så deilig å se at butikkene kvitter seg med vintervarene og får frem våren og dens nydelige fargespill! Syns det ser ut som det blir en lekker farge på årets trender, eller hva syns dere?

Lånt fra tekstilforum - mange flotte farger!!


Veronica

2 kommentarer:

  1. ÅÅ den skjønne kjolen har jeg fått av mamma også :-) Gleder meg SÅNN til å bruke den mot våren og sommeren<3

    SvarSlett
  2. Ja, jeg falt pladask!! Tenkte å bruke den på lørdag i 30 årsdagen til Gjertrud. Det er jo bare å komme seg i vårfargene ;-)
    Håper det går fint i Dublin - nærmer seg slutten!! :-)

    SvarSlett