mandag 7. mars 2011

Svart skjerm!

For vel 3 år siden investerte jeg i Mac - noe jeg aldri har angret på i ettertid! Levetiden på en Mac skal være ganske mange år og det er jo et godt salgstriks!
MEN her om dagen sluttet skjermen å fungere - KONGE!!! Første tanke som slo meg var BACKUP!! Jeg har altfor mange bilder jeg ikke vil miste! Og jeg har vært såååååå treg med backupen - er det for sent nå??
Jeg hverken tror eller håper det og lover meg selv at hvis dette ordner seg, som det for håpentligvis gjør, skal jeg ta backup med engang den kommer hjem fra "legevakten"!!!
Så nå sitter jeg her og blogger fra Iphonen - litt desperat?? Oh yes!!

Nora har fått feber igjen! Mye tyder på at det er tennene som forårsaker sykdom - hun virker veldig oppgitt og viser tydelig at hun klør!! Stakkars gullet mitt! Håper hun får sove godt i natt og er frisk og glad igjen i morgen!!

Håper og tror jeg får orden på min skjønne maskin igjen snart!! Da skal jeg komme med full oppdatering - ikke minst bilder!

Ha en strålende kveld!!

Veronica

2 kommentarer:

  1. Så kjipt da! Min pc tok kveld for ett år siden og er enna ikke ordnet, går ikke ann å ta den på eller noe..Jeg leverte inn hele dataen min på pcoden i klstø og kjøpte en hardisk så de tømte hele dataen og la alt inn på hardisken til 199 kr bare ;) Er så kjipt å miste alle bilder!

    SvarSlett
  2. Er kjempekjipt!! Mye tilsier at det bare er skjermen, så jeg håper for Guds skyld at jeg ikke mister noen bilder!!
    Takk for tipset med Pc-boden!! Lett å glemme de!! Regner med de har peiling på Mac også:-)

    SvarSlett