søndag 10. april 2011

En deilig vårdag

Endelig har våren kommet for fullt!!
Solen skinte inn soveromsvinduet i dag morges. Når det er dette, sammen med fuglekvitter, som vekker deg, ja da kan man nesten ikke våkne med annet enn et smil om munnen!

Det har vært en nydelig vårdag og vi tilbragte store deler av formiddagen sammen med min bror og tvillingene i Morvik. Et fantastisk nabolag møtte oss. Her hadde både voksne og barn samlet seg. Kaffe til de voksne og lek og morro for de minste - dette er et godt vårtegn!!

 Ingrid med en bunke mariekjeks ;-)

 Jonas - glad og fornøyd!!

 Masse å se på, så fant helt roen på pappas fang :-)

Det ble en kjekk trilletur når de små skulle sove. Med 15 grader på målestokken, kunne vi ikke gå gjennom denne dagen uten å ha vært på tur, så det var deilig!! Med litt motbakker og tildels høy puls, kunne litt iskrem inntas med god samvittighet i solsteiken etterpå.

 Flott utsikt!!

 Koste seg ute i solen!

 Kvalitetstid med kusinen sin!

Etter kjempekoselig besøk i Morvik bydde mor og far på deilig søndagsmiddag - looooove it!!
Min kjære søster, Nathalie og kjæresten var der også, så vi hadde en kjempehyggelig middagsstund. Nora var i strålende humør og prøvde hardt å fortelle alt hun hadde på hjerte. Tror den jenten kommer til å mase like mye som moren når hun først lærer seg det ;-)

 Go´jenten!

Håper dere har hatt en nydelig vårdag!


2 kommentarer:

  1. Koselig dag, været har vært helt perfekt... Bare synd det er meldt 13 grader og regn imrg!!

    SvarSlett
  2. Det har virkelig vært en perfekt dag!! En glemmer liksom alle regnværsdager på slike dager og alt blir så mye enklere å gjennomføre! Kan ikke si jeg er fornøyd med meldingene for i morgen - noen uker med dette været hadde vært bedre ;-)

    SvarSlett