søndag 24. april 2011

Topptur til Lyderhorn

Topptur i flere betydninger!! Ikke bare var det en topp som var målet - det var også toppers selskap på turen! Gjertrud, Dan og Elise inviterte oss med og vi kunne ikke annet enn å takke ja!

Det bar rett på oppoverbakke hvor tunge bein og høy puls bare var å ønske velkommen! Jeg skal være forsiktig med å "klage" på hvor utfordrende og tungt det til tider var, ettersom at guttene gikk med 10-11kg + på ryggen! De små så ut til å storkose seg hele veien. Vi fikk beskjed når vinden stod på som verst, ellers var de en drøm å ha med - som vanlig!!

 Eneste utsiktsbilde som ble tatt ;-)

 Rasting på toppen!

 En liten, trøtt jente, klar for nedoverturen!

 Et lite pust i bakken

 En liten trøtting her også, kan man si!

 Familien Halvorsen

 Kvikklunsj anyone?? (Sjekk blikket til Gjertrud her ;-)

Etter god innsats med svetting, pusting, knall og fall, kom vi oss helskinnet ned igjen til bilene etter vel 2 timer! Da så det sånn ut for to av oss....

Tur i meis tar på for de minste, og begge jentene sovnet som steiner på nedturen!
Det var helt fantastisk å få utfordret kondisen litt og kjenne at det fremdeles eksisterer muskler i beina mine. Det tror jeg forsåvidt jeg kommer til å merke godt i morgen, men jeg tar det med et stort smil om munnen! En liten dytt for å komme seg ordentlig igang kanskje??

Vi takker for en kjempefin tur og gleder oss til neste topptur :-)

Med god samvittighet er deilig enchiladas inntatt og foran oss befinner det seg smågodt og chips. Klar for film og horisontalen nå! Er det påske, så er det påske - vi går for strengere matvaner til uken igjen ;-)

Smaker gooooodt!!

Ha en nydelig aften!!


Påskeklem fra

2 kommentarer:

  1. Koselig dag dere har hatt ;) Nå skal god mat og snop nytes fullt ut til imrg- Tirsdag er det klart å få sunnheten innabords;)) Med unntak fra babytreffene, hehe..

    SvarSlett
  2. He he!! Babytreff er som lørdager ;-) Da er det lov å kose seg - gleder meg til onsdag!!
    Ha en nydelig kveld!

    SvarSlett