fredag 3. juni 2011

Nora 1 ÅR!!!

Hipp hipp HURRA for verdens beste jente som fyller 1 ÅR idag!!!

 

For nøyaktig ett år siden startet en ny fase i livet mitt - jeg ble mamma, og det til verdens herligste jente!!
I ett år har jeg fått fantastiske stunder sammen med denne lille jenten, og det er ingen tvil om at dette har vært det beste året i hele mitt liv. Jeg visste ikke at det fantes så sterke følelser som jeg har for jenten min, og følelsen jeg har inni meg når jeg ser henne, tenker på henne og er med henne, er vanskelig å sette ord på! Alle mammaer kjenner til dette - det er jeg helt sikker på :-)

Jeg priser meg lykkelig for å ha en så smilende, blid og snill jente!! Hun er virkelig et unikum!! De to siste dagene har selvfølgelig ikke vært noe unntak...

Igår hadde vi fullt hus og stormende jubel! Det er klart at Noras livs første bursdag skulle feires, og det på ordentlig vis. Kake, sang og godt humør - stemningen var god fra morgen til kveld!!

 Litt dekorasjon

 Bordpynt

 To små fristelser

Pølsefest :-)

 Tøffer seg i sengen sin!

 Kos på morfars fang

Se så flink jeg er!!

 Stas å bli sunget for!!

Jubilanten var storfornøyd med besøk - ihvertfall ble hun det etterhvert. Hun fikk mange fine gaver. Klær, bøker, sko, regntøy, støvler, matboks, trehjulsykkel ++ 

Gaveåpning

 
Første sykkeltur

 
STORfornøyd!!

Det gikk i mat og lek. Nora var veldig opptatt av å vise frem rommet sitt, så hun hadde ikke noe imot av gjestene sine ble med inn der. Spesielt kjekt var det da Benjamin, Henrik, Håkon Andreas, Ingrid og Jonas var med. Det er helt tidi å se hvor glad hun er i andre barn - jeg tror hun kommer til å elske barnehagen!!

 Namnam melon..

 Klappe, klappe med Benjamin!!

 Sjarmen slått på fullt ;-)

Leker så fint med Henrik og Håkon Andreas

 Koser seg med kusinen og fetteren sin!

Dagen idag har vært hakket roligere - noe som gjorde godt for både jubilant, mor og far! Det tar på med bursdag og vi har vært sliten alle mann.. 
Mamma, pappa og Jeanette kom ut på kaffe og resteparty, så det var veldig koselig! Litt bursdagsfeiring måtte selvfølgelig til idag også!

Dagen ble avsluttet med stil hvor hun la godviljen til, reiste seg opp og tok sitt første steg!!!!

Sååå flink!!

I morgen bærer det avgårde til Geilo på slektstreff med familien Olsen. Håper på sol og god stemning her også!! 

Ønsker dere en riktig god helg!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar