mandag 22. august 2011

Første dag i barnehagen!

Jeg må innrømme at dette har vært en veldig spesiell dag og at jeg i bilen på vei til barnehagen, følte jeg hadde femlinger i magen! En god blanding av nervøsitet, glede, spenning og alt annet var samlet på et sted! Tenk at lille jenten vår er blitt så stor at hun idag begynte i barnehagen!!
Tiden går virkelig altfor fort, men jammen er det en kjekk alder også!

 Ut på tur - bare litt sur ;-)

 Litt trøtt i øynene sine..

Det er alltid stas med nye steder. Mye å utforske og mye å plukke på - spesielt når det dreier seg om leker!! Nora våknet i halv seks-tiden idag morges og bar veldig preg av det! Hun kom til et punkt hvor ingen fikk snakke til henne og angsten inntok kroppen bare hun ikke hørte stemmen min, så vi vurderte å gå i halv-11 tiden istedet for 12 som planlagt, men neida....

 Energien tilbake

 Dagens leke - uten tvil! Koste er gøy!

Plutselig kom energien tilbake og når "tante-Thorild" begynte å hoppe i dammene, ja da ble mamma glemt og alt var bare stas!
Barnehagen har et fantastisk uteområde og tilknytning til et gårdsbruk like i nærheten - gjett om det er mye kjekt å se frem til for de små!!

 Klar for lunsj

Koser seg!!

Er kjempespent på morgendagen og håper det bare blir latter og moro i morgen - gjør saken LITT enklere kan man si :-)


2 kommentarer:

  1. Så kjekt å få lese om første dagen i barnehagen:) Ser ut som hun koser seg - selv om hun var trøtt. Ser så liten ut - bra mamma er med ...lykke til videre...god klem fra farmor

    SvarSlett
  2. Kjekt å se hun trives,er ikke lett å sitte i oslo og ikke få ta del i det

    SvarSlett