søndag 4. september 2011

Bali, baby!

I morgentidlig reiser min kjære lillesøster til Bali!!!

 Sweeeeeeet.. Hadde ikke gjort vondt dette nei..

 ..uten kjæresten!

 Turtelduene..

Jeg kjenner jeg er litt småmisunnelig på henne.. Ikke bare fordi hun er garantert 3 måneder med sommer, men også opplevelsen og erfaringene hun kommer hjem igjen med!

 Klar for avskjedsmiddag :-)

Når hun kommer hjem igjen i midten av desember er hun utdannet personlig trener og er kanskje blitt en kløpper på surfing - hvem vet!!

 Samlingstund ;-)

Idag var naturligvis familien samlet til avskjedsmiddag, hvor det var den reisende selv som hadde disket opp middag. Når Jeanette disker opp  med mat er det ingen fare for å forsyne seg to ganger - da snakker vi kalorifattig og næringsfullt! Godt var det og da var samvittigheten god til å spise litt ekstra dessert (som for min del, heldigvis, inneholdt riktige ingredienser ;-)

 Mmmm..

 Anne-moren :-)

 Jonas - tøffingen!

Tremperaturen stiger med så mange samlet på et sted, spesielt med de små som løper rundt til sukkeret mister virkning! Herlig å se på hvor stor glede de har av hverandre nå - Anne på 4 (snart 5 år), Jonas og Ingrid på 2 år og Nora på 1 år!

 Kvalitet

 Full rulle!!

 Lek og morro!
Vinker til Espen :-)

Det går ikke helt opp for meg at hun skal reise! Heldigvis har tidene og teknologien forandret seg, så vi sees på Skype, mailes og blogges! Så oppdateringer får vi jo hele veien - utrolig kjekt!!
Etter en lang ettermiddag kunne vi ikke gå fra mormor og morfar uten et bad - Nora altså ;-)
Hun har fått anledningen et par ganger i det siste, så baljen hjemme er ikke helt den samme lenger.. Forståelig nok! Når du ser dette smilet, så skjønner du vel hvorfor vi tar oss litt ekstra tid...

Solstrålen

Ha en fin søndagskveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar